Dank, dank, dank!

Gepubliceerd door Wouter op

De einduitslag heeft even op zich laten wachten, omdat bij het verdelen van de restzetels bleek dat 1 stem uitmaakte of de laatste restzetel naar D66 zou gaan of naar het CDA. Het CDA vroeg een hertelling aan. Erg spannend voor nummer 6 van het CDA en ook erg spannend voor Farid van D66. Uiteindelijk is er toch nog een restzetel naar het CDA gegaan. Op de een of andere manier kon ik zelf de uitslag ook nog niet uit mijn hoofd zetten. De hoop op toch een plekje in de Raad bleek er door de hertelling toch nog te zijn. Terwijl dat onzin was. Nu kan ik deze verkiezingen echt afsluiten. Op zoek naar een ander avontuur. En over 4 jaar? Ik doe zeker weer mee!

Dank voor de hulp
Dank voor alle hulp de afgelopen campagnetijd. Allereerst moet ik zeggen dat ik de campagne als hele leuk tijd heb ervaren; ik geniet altijd enorm van campagne voeren. Campagne voeren voor mezelf vond ik in het begin wel lastig, maar dit ging uiteindelijk ook goed. Veel collega’s, vrienden, mede-kandidaten en familie hebben me geholpen in deze campagne. Als ik allemaal namen moet gaan noemen, dan ben ik hier wel even bezig, dus ik ga dat gewoon persoonlijk doen.

Dank voor de steun
Vrienden van het eerste uur. Collega’s die gelijk aangaven op mij te willen stemmen, iemand die zelf niet in Amersfoort woont, maar daardoor mij als tip gaf aan haar vader. Vrienden die speciaal op D66 zijn gaan stemmen, omdat ik op de lijst stond en mensen die niet naar de stembus wilde gaan, maar uiteindelijk toch zijn gegaan. Vrienden die een facebookbericht hebben gedeeld of gewoon aan gaven dat ik op hun stem kon rekenen. Ik was er dolblij mee. Dank voor de steun!

Dank voor je stem
Uiteraard is elke stem op D66 fijn, maar ik moet zeggen dat ik erg blij ben met mijn voorkeurstemmen. Alle 316 stemmers zou ik graag persoonlijk willen bedanken, maar ik ben bang dat ik er niet achter ga komen wie dat precies allemaal zijn. Ik ben trots en voel me enorm gesteund. Helaas is het voor nu niet voldoende voor een zetel in de Raad. De verkiezingsdag was het helemaal bijzonder. Een vloed aan appjes met stembetuigingen, succeswensen en (legale, ja, het mag) stemfies.  Een voor mij, totaal onbekende vrouw, kwam naar me toe en gaf aan dat ze op mij had gestemd.

En nu?
Ik blijf me inzetten voor Amersfoort en D66 Amersfoort. Op welke manier weet ik nog niet. De reden dat ik me verkiesbaar heb gestemd, is omdat ik Amersfoort (en Hoogland) zo mooi wil houden zoals het nu is en waar nodig het zou willen verbeteren. Mocht iemand een tip hebben, dan hoor ik dat graag. Wellicht kan ik ook iets doen om de fractie van D66 te ondersteunen, maar dat moet eerst allemaal even worden uitgezocht.

Over vier jaar kom ik sowieso terug op de lijst. En wie weet kan ik eerder al iets betekenen.

 

Nogmaals dank!

Categorieën: ActueelIk